Integritetspolicy

För oss på Din Baby Sverige AB så är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi säljer aldrig vidare dina personuppgifter till tredje part. Nedan finner du vår integritetspolicy som vi på Din Baby Sverige AB följer.

Din Baby Sverige AB är personuppgiftsansvarig för att dina personuppgifter sker i enlighet med tillämplig lagstiftning.

Din Baby Sverige AB
Göteborgsvägen 112
433 63 Sävedalen
556693-5256
info@dinbaby.se

När du besöker vår webbsida, handlar hos oss, prenumererar på nyhetsbrevet, skapar ett konto eller kontaktar vår kundservice behöver vi samla in och behandla dina personuppgifter. Vi samlar in denna information för att kunna erbjuda den service och utföra dom arbetsuppgifter som förväntas och för att kunna fullgöra vår del av t.ex. ett köpeavtal.

Vi sparar och hanterar så lite av dina uppgifter som möjligt. Vi använder bara de uppgifter som är nödvändiga för att bearbeta din beställning och upprätthålla kommunikationen med dig. Personuppgifter vi samlar in för dig som är kund är följande:

  • Namn
  • Adress
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Kundnummer
  • Köphistorik

För att kunna bearbeta din beställning fullständigt överlämnar vi dina uppgifter till våra samarbetspartner, t.ex. Schenker och Klarna.

Vi sparar endast personuppgifterna så länge det är berättigat av ändamålet. Hur lång tid detta är kan variera beroende på typ av personuppgift och ändamål.

Vi lämnar bara ut dina personuppgifter till nödvändiga samarbetspartners. Dessa samarbetspartners är bolag som utför tjänster endast i syfte att se till att vi fullföljer våra åtaganden så som fraktbolag och Klarna.

Om du vill bli informerad om vilka personuppgifter vi sparar om dig, vill korrigera information eller radera dessa uppgifter så är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer även på din begäran radera dom personuppgifter som finns sparade på dig.